Udnyt pladsen i lejlighed med tre gode råd

By:

 

Efterhånden som mange af os flytter til storbyerne, oplever vi også nogle nye levevilkår i forhold til dem mange har haft i forstæderne og provinsbyerne. Der er sjældent lige så meget plads i en lejlighed i København V, som der er i et parcelhus i Skanderborg, og derfor må man tænke lidt alternativt i boligindretningen for at imødekomme denne udfordring. Der er heldigvis masser af forslag til løsninger, og her er samlet et par stykker.

 

Tænk i højde

Manges indretning tager udgangspunkt i væggene. Ofte står møblerne linet om ved rummets vægge og kommer sjældent op i en højde, som er højere end vores egen navle. Det er helt naturligt, for det er ofte det nemmeste, men ved at tænke sin indretning mere i højde, kan man nemt udnytte sin plads mere. Eksempelvis skabe og knager kan flytte nogle af ens ting op i højden, og frigøre plads ved gulvet.  

 

Kombiner soveværelset med et opholdsrum

Soveværelset forbindes af mange med et rum, hvor man udelukkende sover i. Det er lidt en luksustankegang, hvis man bor i en to- eller treværelseslejlighed, og det kan være en god ide at tænke alternativt og kombinere det med et opholdssted. Mange vil, forståeligt nok, ikke have folk til at hoppe rundt i deres seng, og derfor er en skabsseng den perfekte løsning. Med en smuk og funktionel skabsseng, kan du frigøre plads i dagtimerne og udnytte selvsamme plads i nattetimerne på en elegant og smart måde. Manaya.dk tilbyder god service og attraktive løsninger, så et smut forbi deres hjemmeside kan klart anbefales.

 

Plads til gæster

Spisebordet med plads til seks eller otte mennesker er en nødvendighed, når man skal have besøg af gæster, men resten af tiden kan den tage rigtig meget plads. Med en løsning som eksempelvis et klapbord, kan du nemt frigive denne plads og gøre rummet mere rummeligt, når du ikke har gæster.

 

Posted in: Skabssenge