Gode erfaringerne inden tvillingerne kommer til verden

By:

Gode erfaringerne inden tvillingerne kommer til verden

Du kan godt forberede dig på, at der venter dagligt kaos og søvnfattige nætter, hvor ikke blot én, men to små børn dikterer, hvad der skal foregå. Sover de, sover du. Vil de spise, så er det, som skal foregå. For på den anden side af en tvillingefødsel, så er det hele først lige begyndt.

 

Tvillinger er en dobbelt så stor byrde, som ved en normal fødsel, men på den anden side venter der også dobbelt så mange gode stunder. For at blive klar til både disse gode stunder, men også de hårde stunder, så kan man som forælder gøre sig selv en tjeneste, ved at være klar. Klar til tvillinger.

 

Aldrig gå ned på udstyret

Én ting som er helt essentielt, når der er nye familiemedlemmer på vej er udstyret. Det er sådan set uanset om der er tale om én eller to, men aldrig gå ned på udstyr. Og det kan ikke siges nok gange. Når udstyret ikke dækker de situationer, som de skal kunne, så er det, at man som forældre kan stresse, blive træt eller modløs. For så skal man kæmpe med tingene.

 

Netop derfor er kvalitet, alsidighed og funktionalitet i højsædet, når der skal købes udstyr som eksempelvis kombivogne. Forestil dig en vogn, hvor ét af hjulene driller, eller hvor monteringen af autostolsfunktionen ikke fungerer optimalt. Så er det, at man skal bøvle – og det finder du hurtigt ud af, at du gerne vil slippe for.

Er du, som i eksemplet, på udkig efter kombivogne, hvor du kan forvente at alt bare spiller, så følg blot linket. På den måde gør du mange ting lettere.

 

Systematisér og organisér

Anden ting, som er en nøgle til et have styr på de to livlige unger, er strukturering og organisering. Disse to går hånd i hånd – og formår du at holde disse rammer, så er du nået et godt stykke vej.

 

Med organisering og systematisering betyder det naturligvis, at du har styr på, hvor de forskellige ting skal foregå, INDEN du tager børnene med hjem for første gang. Hvor er det nemmest at amme, fungerer området, hvor i skal skifte ble og hvor skal hvilke genstande opbevares?

 

Dermed skal det også siges at forberedelse er essentielt, eftersom godt begyndt er halvt færdigt.

Posted in: Kombivogne