De første børnebørn

By:

Jeg har altid lovet mine døtre, at de ville få betalt deres barnevogne, når de gjorde mig til bedstefar. Jeg er en mand af mit ord, og derfor gik jeg i gang med at kigge efter ikke kun en, men to barnevogne, da begge mine tvillingedøtre blev gravide næsten simultant. Men at de begge skulle overraske deres gamle far og have tvillinger, var der ingen som havde forudset.

Midt i euforien

Begge piger og deres respektive skulle lige vænne sig til det, men min kone og jeg skulle bestemt også lige trække vejret dybt et par gange, inden vi gav os selv tid til finde ikke en, men to tvillingevogne til de kommende børnebørn. Jeg kan godt huske, at da pigerne var små, var der ikke mange som tilbød søskendevogne, så jeg forventede ikke, at markedet i dag ville være oversvømmet med så mange producenter af barnevogne og endda af søskende/tvillingevogne. Så efter den første eufori havde lagt sig, skulle vi på hårdt arbejde for at finde det, som pigerne og deres respektive ville have.

Mange præsenteret

Jeg tror ikke, jeg har hevet mine piger rundt i så mange forretninger siden deres spæde barndom, men der var ikke nogle af de vogne, som de ønskede at putte deres børn i. Ved et tilfælde faldt jeg over http://manaya.dk/200-kombi-barnevogne, og så var der bingo. Vi havde endelig fundet fælles fodslag, og nu kunne vi så få bestilt de vogne. Hos Manaya.dk fik vi til mit held en god pris, masser af ekstraudstyr og levering til døren, noget som mange andre sælgere af barnevogne kunne lære meget af. Både med produkterne, som er lavet med omtanke og med sikkerhed for øje, samt med Manaya.dk’s kundeservice har vi fået noget specielt, og vi har indtil flere gange anbefalet andre at bruge Manaya.dk, hvis de vil spare penge.

Posted in: Søskendevogne